ODNOŠENJE 

KABASTOG NAMEŠTAJA

Odnošenje kabastog nameštaja je jedna od niza usluga koje su u našoj ponudi. Ako su vaše prostorije pretrpane kabastim nameštajem i ako se pitate kako da se oslobodimo kabastog nameštaja nemojte da imate dilemu, jer ste na pravom mestu. Budući da imamo veliko iskustvo u saradnji kako sa fizičkim tako i sa pravnim licima, budite uvereni da će naš profesionalni tim odgovoriti svakom vašem zahtevu i upitu. Takođe, upit možete poslati putem mejla ili nas jednostavno možete kontaktirati telefonskim putem kako biste dobili najbrži dogovor na vaše zahteve.

Prilikom iznošenja kabastog nameštaja posebnu pažnju obraćamo na hodnik i lift zgrade, na samu strukturu objekta, prilaz, dostupnost, širinu, visinu plafona, stoga nam je svaka informacija dragocena kako bi usluga koju tražite bila pažljivo isplanirana i srovedena u dogovorenom roku, blagovremeno i kvalitetno bez remećenja reda i mira ostalih stanara.

Odnošenje kabastog nameštaja bez obzira na spratnost i lokaciju. Pored toga, nudimo uslugu rasklapanja kabastog nameštaja kako bi se omogućilo iznošenje u odnosu na prostor i daljinu vozila. Vaše pozive i upite možete uputiti tokom vikenda i praznika, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku odgovoriti i ponuditi naše usluge. Takođe, utovar kabastog i starog nameštaja može po želji biti i vaš, s tim što je potrebno da te detalje podelite sa nama prilikom preciziranja i dogovaranja usluge koja je vama neophodna.  

Uslugu ondoošenja nameštaja možete poledati ovde 

 

Odnosenje namestaja Beograd odnosimo namestaj na reciklazu

Želimo da čujemo

Vaše sugestije, komentare, predloge i  pohvale