Odnošenje bele tehnike Beograd

Da li treba zadržati stare uređaje ili ih zameniti za nove?

Bela tehnika i uređaji su sastavni deo svakog domaćinstva. Prilikom kupovine, pored cene u marke uvek se pitamo koliko će nam služiti i trajati kao i koliko godina traje garancija. Ne postoji precizan odgovor na ovo pitanje, odnosno ne zna se tačno životni vek uređaja, jer je on različit i zavisi od mnogo faktora.

Važno je koliko ih često koristimo, robna marka, kako ih održavamo, da li ih koristimo u skladu sa uputstvom itd. Neki podaci navode da frižideri mogu trajati izmežu 15 i 25 godina, zamrzivači od 12 do 20, šporeti od 12 do 17 godina, dok mašine za sudove traju do 11 godina.

Odnošenje bele tehnike Beograd Blog

Kako je svaki uređaj priča za sebe važno je koristiti ih u skladu sa uputstvom i reagovati čim se primeti neka nepravilnost u radu. Uređaji novijih generacija su svakako ekonomičniji u energetskom smislu i samim tim se preporučuje zamena starih i dotrajalih uređaja i bele tehnike za nove. Ako se pitate kako ćete sami izneti stare uređaje i dotrajalu belu tehniku ne brinite tu smo za vas. Usluga odnošenje bele tehnike i dotrajalih uređaja je vama na raspolaganju tako da vaše brige prepustite nama.

Comments are disabled.