Stari nameštaj

Gde nosimo vaš stari nameštaj?

Svaki stambeni ili poslovni objekat prilikom adaptacije postojećeg prostora ili selidbe u novi objekat ima barem nekoliko komada starog nameštaja koji je potrebno odneti i zato je ključno zakazati uslugu odnošenje starog nameštaja. Pitanje koje sve naše klijente zanima je gde odnosimo njihov stari nameštaj? Nudimo uslugu odnošenje nameštaja na legalnu deponiju, koje predstavlja odlagališta otpada na koja se otpad organizovano odvozi i odlaže. Sigurni smo da niste znali podatak o broju upita za odnošenje starog nameštaja.

Stari nameštaj za vlasnike može imati posebnu emotivnu vrednost za koji ih vežu lepe uspomene.

Najviše starog nameštaja uvek skladištimo u podrumima, starim garažama i šupama.

Stari nameštaj, može biti veoma vredan, poseban poklon ili jednostavno deo porodice. Međutim, prilikom adaptacije ili preseljenja potrebno je osloboditi se starog nameštaja, pripremiti prostor za nove kreacije i nove komade koji su u skladu sa vašim potrebama i novim prostorom. Onog trenutka kada isplanirate dinamiku vašeg preseljenja ne oklevajte da se obratite profesionalnom timu koji će u najkraćem roku odgovoriti na vaše zahteve u vezi usluge odnošenje starog nameštaja na legalnu deponiju. Po potrebi svaki komad nameštaja, a posebno kabasti nameštaj, rasklapamo i prilagođavamo pakovanju radi adekvatnog iznošenja i utovara za prevoz.

Budite slobodni da isplanirate koji nameštaj je dotrajao, pa ga je potrebno odneti na deponiju, a naše je da to realizujemo. 

Comments are disabled.