Odnosenje starog namestaja

Kako da vaš prostor izgleda sveže nakon odnošenja starog nameštaja?

Prilikom planiranja adaptacije ili renoviranja stana, usled dotrajalosti nameštaja, razmišljamo tome kako će prostor izgledati nakon odnošenja starog nameštaja. U toj situaciji uslugu odnošenje starog nameštaja možete potražiti i dobiti samo jednim pozivom. Pre svega, sigurno se svako od nas pita kako se osloboditi nepotrebnih stvari i viška nameštaja i adaptirati postojeći prostor. 

Nekada nas za stari nameštaj vezuju lepe uspomene, kao što su, kupovina prve spavaće sobe, kupovina prvih ormara, nameštaj koji smo nasledili od roditelja ili komadi nameštaja koji nas vraćaju u detinjstvo. Takođe, miris dotrajalog nameštaja ima posebnu vrednost, jer nam budi nostalgiju i čuva uspomene na razne događaje.

Iako smatramo da je bolje pokloniti ili ustupiti nekome nameštaj na korišćenje veoma često je kompletan nameštaj pravljen po meri tako da odgovara samo vašem stanu i nije ga moguće proslediti nekom rodjaku, prijatelju ili komšiji zbog specifičnih dimenzija. 

Prilikom razmišljanja o odnošenju starog nameštaja potrudite se da Vaš fokus bude na komforu i izgledu prostora koji na taj način dobijate.

Blog

Oslobodite se nepotrebnog gomilanja starog i kabastog nameštaja i dajte svom prostoru neku novu dimenziju izgleda.

Uvereni smo da će tako biti lakše i Vama i Vašim ukućanima. Obezbedite siguran prilaz i prolaz do nepotrebnih stvari a naš profesionalni tim će pristupiti svom poslu veoma odgovorno u dogovorenom terminu poštujući rok i Vaše vreme. Tendencija ka menjanju nameštaja na svakih pet do deset godina uvela je standard izgleda koje većina porodica prati i zadovoljava. Mi smo tu da vaše potrebe ispunimo našim uslugama. 

Bilo da je u pitanju usluga odnošenja starog nameštaja ili neispravne bele tehnike iz vašeg stambenog ili poslovnog prostora, garaže, podruma ili magacina, na raspolaganju smo Vam 7 dana u nedelji. Naša parola je ne bacaj već pozovi kako bi nameštaj odneli na legalnu deponiju.

Comments are disabled.