Odnosenje kabastog namestaja

Kako da iznesete kabasti nameštaj iz stambenog ili poslovnog objekta?

Prilikom reorganizacije stambenog ili poslovnog prostora postavlja se pitanje na koji način se vrši odnošenje kabastog nameštaja. Na prvi pogled odnošenje nameštaja, koji je obimniji i prevazilazi okvire štokova vrata, svakome od nas izgleda kao težak posao. Međutim, kada vaše „probleme“ i potrebe prepustite našoj agenciji budite uvereni da će svaka naša usluga biti kvalitetno i profesionalno urađena.

Odnošenje kabastog nameštaja, veoma je važno pravilno uraditi uslugu demontaže kabastog nameštaja, kako bi se pronašlo najadekvatnije rešenje i stari nameštaj izneo iz prostora na način da ne ošteti okolinu, druge prostorije, da ne blokira prolaze i da ne ošteti zidove i plafone.

Stari komadi nameštaja su u većini slučajeva masivni, visoki i teški, a samim tim se rasklapanje tog nameštaja odvija sporo i zahteva potpunu preciznost.

Naš tim radnika radi posvećeno kako bi svaka usluga klijentima bila pružena adekvatno i u dogovorenom roku.

Odnosenje kabastog namestaja

Stambeni ili poslovni prostor će i vama i vašim ukućanima izgledati potpuno drugačije kada se isprazni i oslobodi od viška nameštaja, dobiće nov izgled i novu dimenziju.

Radi lakšeg i bržeg prolaza kroz spratove, stepenice i liftove, ulaze i izlaze poželjne su što preciznije informacije i opis lokacije gde se nalazi stambeni ili poslovni objekat iz koga se iznosi kabasti nameštaj. Ekipe su dobro opremljene adekvatnim alatima i mehanizacijom. Vaše je samo da pozovete za besplatnu procenu troškova. Nakon završene usluge možete nas kontaktirati i podeliti sa nama vaš utisak o kvalitetu usluge i saradnji sa nama. Svaka vaša sugestija i napomena je dobrodošla.

Comments are disabled.