Blog

Da li vas stari nameštaj opterećuje?

Svaki dom je vaša sigurna luka i mesto gde provodimo najviše vremena, a pored toga i mesto gde se emotivno vezujemo za stvari. Posebno je važno da nas naša povezanost sa domom asocira na udoban nameštaj koji cini naš dom sigurnim i lepim.

Često se dešava da dotrajalost starog nameštaja počne da nas opterećuje onog trenutka kada taj nameštaj prestane da ima prvobitnu funkciju, odnosno kada postane neudoban i nefunkcionalan. Dotrajao nameštaj više ne treba nikome, stvara gužvu u kući, nije više ni za poklanjanje komšiji ili prijatelju koji ima vikendicu ili šupu, već je za odnošenje.

Kako bi se taj nameštaj našao na mestu gde pripada potrebno je da, kada to odlučite, pozovete našu agenciju, podelite sa nama vase razmišljanje ili ideje i prepustite realizaciju usluge našem timu.

Blog

Bilo da ste odlučili da osvežite prostor novim nameštajem ili da oslobodite taj isti prostor od starog dotrajalog nameštaja, naša usluga u kome odnosimo stari nameštaj će vam biti potrebna. Korisno je i za vas i za nas da unapred isplanirate termin kada vam je naša usluga odnošenje starog nameštaja potrebna i mi ćemo vase ideje sprovesti u delo.

Comments are disabled.